GODSENT predstavio novu postavu na čelu sa brazilskim veteranima

Samo nedelju dana nakon što smo saznali da je GODSENT prodao svoju postavu, organizacija je predstavila potpuno novu ekipu na čijem će čelu biti nekadašnji osvajači Majora, Epitacio ”Taco” de Melo i Žoao ”Felps” Vaskonseljos.

  • 0
Foto: GODSENT

Kada je napustio MIBR, Taco je izrazio želju da započne svoj projekat zajedno sa trenerom Rikardom ”dead” Sinigaljom. Nakon par meseci intenzivne potrage za igračima, njih dvojica su formirali jednu potencijalno fantastičnu postavu koja je ispunjena najtalentovanijim igračima iz Brazila.

Kao što smo već pomenuli, pored Taco-a, za Godsent će nastupati i Felps, igrač koji je svoje kvalitete već dokazao u najvećim ekipama, zbog čega su uspeli da stvore savršenu kombinaciju iskustva i mladosti. Preostala tri člana ekipa nisu još napunili ni 20 godina, a igrajući za svoje ekipe su prošle godine pokazali ogromni potencijal, zbog čega smatram da će pored ove dvojice dobiti savršenu priliku da napreduju, a GODSENT bi mogao da postane prava sila u skorijoj budućnosti.

Njih trojica su prošle godine uglavnom nastupali na lokalnim turnirima, gde su Dumau i B4rtin odlično nastupali, zbog čega se od njih najviše očekuje. Posledni preostali član je Latto, koji nije beležio toliko visok rejting, ali za njega lično Dead smatra da poseduje ogroman potencijal.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA