ENCE predstavio novi sastav

Finska organizacija pokušava da preuredi svoju CS:GO diviziju dovođenjem tri nova igrača.

  • 0
Foto: ENCE

ENCE se nada da mogu da ostave iza sebe turbulentnu završnicu prošle sezone u kojoj su se vodile rasprave na socijalnim medijima, a napetost je tek porasla kada je Aleksi ''allu'' Jali komentarisao tim na podkastu i na internetu. Generalni menadžer tima je rekao da organizacija nije uspela da sagleda težinu problema na vreme u prošlom sastavu.

Organizacija će zadržati Aleksija ''allu'' Jalia i Jonasa ''doto'' Forsa, a paru će se pridružiti tri nova igrača. Marko ''Snappi'' Fajfer će predvoditi tim sastavljen od mešavine mladih i veteranskih talenata, a priključiće mu se Pavel ''dycha'' Diha i Lotan ''Spinx'' Giladi. I pored ovih promena allu će ostati glavni snajperaš.

Ova odluka ostavlja Eliasa ''Jamppi'' Olkonen, Miku ''suNny'' Kempia i Jere ''sergej'' Saloa na klupi. Jamppi trenutno izdržava VAC zabranu dok suNny i sergej traže novi dom. Već se spekuliše da bi suNny mogao da nastavi karijeru u internacionalnom timu sa Timotijem ''autimatic'' Taom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA