FaZe Clan započeo pregovore sa najboljim kanadskim igračem

Kako navode novinari sa DBLTAP-a, bivša zvezda Team Liquida CS:GO ekipe, Rasel ”Twistzz” Van Dulken je započeo pregovore sa FaZe Clanom i očekuje se da bi uskoro mogao da bude predstavljen kao njihov novi igrač.

  • 0
Foto: FaZe Clan

Kanađanin je skoro četiri godine proveo u dresu Liquida i za to vreme je uspeo da postane jedan od najboljih mladih igrača na svetu. Osvojio je mnoštvo  trofeja, a najveći je bez sumnje Inter Grand Slam Season 2, kada su on i njegova ekipa zaradili 1,000,000 dolara. Dugo su bili druga najjača ekipa, odmah iza Astralisa, pa nas je i pored loše 2020. godine iznenadila vest kada smo sredinom prošlog mesec saznali da Twistzz više neće biti deo ove organizacije.

Ipak, znali smo o kakvom se igraču radi i da nema sumnje da će vrlo brzo pronaći novu ekipua, a FaZe bi mogao da bude idealno mesto za nejga. Oni su takođe u prošloj godini igrali dosta ispod svog nivoa, a pritom su ostali i bez glavnog igrača, što na neki nećin pokazuje i da nije iznenađenje što pokušavaju da dovedu Rasela u svoje redove. Ukoliko se zajedno sa njim i Karrigan vrati u FaZe Clan, ne bi me iznenadilo da naredne godine gledamo neki bolji i jači Faze.

Za tri dana počinje cs_summit turnir, na kojem se takmiči i Faze, ali je još uvek rano očekivati da će njegov transfer biti gotovo do tada, već se očekuje da će on stići tek po završetku istog. Da li mislite da je ovo dobar transfer za Twistzz-a i za Faze Clan?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA