Ruska ekipa dovela srpskog Menadžera

Poznati srpski CS:GO igrač, Nestor ”LETN1” Tanić, je ovog vikenda započeo novo poglavlje u svojoj karijeri, pošto je postao menadžer EXTREMUM-a, ruske organizacije koja je sinoć predstavila novu petorku.

  • 0
Printskrin: Youtube/ EXTREMUM

Iako je tek juče EXTREMUM zvanično predstavio svoju novu postavu, već nekoliko nedelja unazad se spekuliše da će ruska organizacija potpisati bivšu postavu 100 Thieves-a, koja je u međuvremenu ostala bez Džastina ”jks” Sevidža, koji je potpisao za Complexity. Ubrzo nakon što se ta vest pojavila, saznali smo da će njihov trener biti još jedan Srbin, Aleksandar ”Kassad” Trifunović, koji je do nedavno bio trener Cloud9-a.

Još jedna spekulacija je sinoć okončana, pošto znamo da im se kao peti i poslednji igrač pridružio nekadašnji igrač Tyloo-a i Gen.G-a, Hansel ”BnTeT” Ferdinand. Ekipa koja je već nekoliko godina standardna u TOP 10 na svetu je možda ostala bez najboljeg igrača, ali smatram da su pronašli adekvatnu zamenu i da će se vrlo brzo vratiti na vrh. Neće biti lako da se domognu onih najvećih trofeja, ali sam siguran da imaju potencijal da iznenade i jače od sebe.

Kassad je trener koji je već u nekoliko navrata sarađivao sa njima i siguran sam da neće imati problema da se uklopi u ekipu, dok će Letn1 ipak imati nešto drugačiji posao, pa mu želimo puno sreće u nastavku karijere. Ispod možete pogledati video klip kojim je zvanično predstavljena nova postava.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA