FunPlus Phoenix potpisao bivše igrače ekipe GODSENT

Nakon što je organizacija GODSENT raspustila svoj CS:GO sastav, četri igrača i trenera je pokupio novi tim.

  • 0

Foto: FPX Esports

FunPlus Phoenix predstavili su svoj novi sastav koji čini bivši kvartet ekipe GODSENT i njihov trener Džonatan ''Devilwalk'' Lundberg. Jese ''zehN'' Linjala, Pavle ''Maden'' Bošković, Martin ''STYKO'' Stik i Asger ''Farlig'' Jensen su se pridružili kineskoj organizaciji koja i dalje traži petog igrača.

 

Generalni menadžer FPX Esports-a, Petar ''peca'' Marković je na socijalnim mrežama izjavio da je veoma ponosan i srećan što se rad u prethodna tri meseca isplatio i da je ekipa zvanično potpisala bivše GODSENT igrače. Organizacija ima velika očekivanja od CS:GO sastava ali veruju da momci mogu da ih postignu, dodao je Petar.

 

Prvi meč u novoj organizaciji ekipa igra 27. januara na Dreamhack Open-u. Pored njih na turniru će se pojaviti i Evil Geniuses, BIG, Sprout, HellRaisers, forZe, Spirit i Gambit koji će se boriti za $70,000. Sastavu idalje fali vođa tima, a izgleda da žele da dovedu Krisa ''chrisJ'' de Jonga. Organizacija će objaviti kada bude dodat poslednji deo puzle.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA