FPX dovodi iskusnog Holanđanina na pozajmicu

Veteran iz Holandije, Kris ”chrisJ” De Jong, je pre samo par dana prebačen na klupu Mousesportsa, da bi ga samo par dana kasnije FPX predstavio kao novog kapitena svoje CS:GO ekipe.

  • 0

Foto: FunPlus Phoenix

Nakon sedam godina provedenih u dresu Mouza, ChrisJ se našao u situaciji da mora da krene u potragu za novom ekipom. Bivša postava GODSENT-a je pre samo par dana potpisala za FPX, a da bi bili kompletni, potreban im je bio novi kapiten, zbog čega je i doveden iskusni Holanđanin.

Iako se radi o iskusnom igraču koji se više od 10 godina bavi ovim poslom, on nikada ranije nije igrao kao kapiten, zbog čega ga je FPX doveo na pozajmicu, a ne za stalno, kako bi mogli da isprobaju kako će se uklopiti. Pošto je ranije već igrao sa Stykom, siguran sam da će se vrlo lako uklopiti.

Tokom 2020. godine, ChrisJ nije briljirao, a individualna statistika mu je znatno opala u odnosu na prethodne sezone. Ipak, za njega će ovo biti potpuno novo okruženje i pozicija i možda je baš to ono što mu je potrebno kako bi oživeo svoju karijeru.

Oni će svoj prvi meč u novom dresu odigrati na DreamHack Open turniru u sredu 27. janaura, kada se budu sastali sa ekipom Evil Geniueses.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA