Boka Juniors predstavio svoju CS:GO diviziju

Boka Juniors nije prvi argentinski klub koji je ušao u svet Counter Strike-a.

  • 0
Bombonjera, Boka juniors printscreen: Twitter/Boca Jrs. Oficial

Jedan od najjačih fudbalskih klubova iz Argentine, Boka Juniors, je konačno spreman da se upusti u svet profesionalnog Counter Stike-a, kao ''Boca Jrs. Gaming''.

Klub je početkom decembra 2020. godine zvanično najavio svoju ekspanziju u esport, sa ciljem da dodatno doprinese njegovom razvoju na južnoameričkom kontinentu. Tada smo saznali da, uz novu CS:GO ekipu, planiraju da naprave debi i na profesionalnoj League of Legends sceni.

Novi Boca Jrs. Gaming sastav se većinski sastoji iz argentinskih igrača, uz dodatak jednog Kazahstanca. Ekipa za sada planira da se uglavnom takmiči na lokalnim, uz nekoliko regionalnih CS:GO turnira.

Boka Junior je sada postao još jači konkurent svojim velikim rivalima, fudbalskom klubu River Plate, koji takođe poseduje CS:GO i League of Legends sastave. Sa ovim dodacima i zdravom konkurencijom, južnoamerička scena bez sumnje postaje sve jače i uzbudljivije područje na polju esporta.

Boca Jrs. Gaming su:

  • Fakundo ''minimal'' Pereira
  • Vladimir ''vlad'' Bankalari
  • Leonardo ''ABM'' Akuna
  • Rodrigo ''ro'' Farina
  • Eduardo ''laser'' Čšekin

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA