Dreamhack zabranio NBK-u, Flushi i GuardiaN-u da se takmiče

Za nešto manje od 24 časa, sve nade da ćemo gledati ovu legendarnu postavu u akciji su pale u vodu, pošto je Dreamhack zabranio dvojici igrača da se takmiče.

  • 0
counter-strike-csgo-2

Foto: Valve/Counter Strike:Global Offensive

U sredu, 3. marta, Nejtan ”NBK” Šmit je na svom tviteru objavio vest da će se GuardiaN, Flusha, Michu, Rigon i on udružiti na kvalifikacijama za Dreamhack Masters Eu. Ipak, samo nekoliko sati kasnije, stigla je informacija da Flusha neće moći da nastupa, pošto je i dalje pod ugovorom Fnatica, koji je dobio pozivnicu na isti turnir.

Pošto akademski timovi ne mogu da učestvuju na istim turnirima kao i prvi tim, Flusha nije mogao da nastupa iako nije deo jednog takvog tima. Ipak, ugovor mu i dalje traje, te bi po pravilima to ispalo kao da je Fnatic prijavio dve ekipe.

NBK je ubrzo potvrdio da će se umesto njega takmičiti Calyx, ali nažalost to nije bio poslednji obrt.

 

 

Francuz se danas ponovo obratio svojim fanovima, saopštivši da iz istog razloga kao i Šveđanin, neće ni on moći da učestvuje. Samim tim, Guardian je potvrdio da je cela ideja propala, te ćemo morati da se strpimo ako bi želeli ponovo da gledamo ove legende u akciji.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA