KennyS se seli na klupu G2 Esports tima

Legendarni snajperaš neće više biti u prvom sastavu tima a njegovo mesto će zameniti Odrik ''JaCkz'' Džag.

  • 0
Foto: Eric Ananmalay/G2 Esports

Vest je iznenadila sve CSGO fanove, jer je Keni ''kennyS'' Šrab zaštitno lice G2 Esports CSGO divizije, ali nedavni nastupi tima na velikim turnirima sugerišu da se nešto mora menjati. Francuza će za sada zameniti njegov zemljak JaCkz koji je proveo nekoliko meseci na klupi, tačnije od kada je ekipa potpisala jedno od najvećih pojačajanja na sceni Nikolu ''NiKo'' Kovača.

G2 Esports je rano izbačen sa BLAST Premier Spring turnira, na kojem su izgubili prvo od Complexity-a, a zatim od Evil Geniuses-a. Oba tima nisu bili ni blagi favoriti na turniru ali su bez velikih problema pobedili sastav pun CSGO zvezda. Ništa bolje se G2 nije pokazao ni na skoro završenom IEM Katowice turniru na kojem su eliminisani već u grupnoj fazi porazima od Team Spirit i Gambit Esports ekipa.

KennyS je bio osnova G2 Esports sastava koji je nastao početkom 2017. godine, a čak i pre nego što se priključio timu, navijači su ga voleli zbog njegovih neverovatnih, agilnih i jedinstvenih poteza koji su promenili snajperisanje u igri za sva vremena. Još se ne zna šta je sledeće u planu francuskom igraču, a u tvitu je najavio da će uskoro i ozvaničiti gde će nastaviti da igra.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA