Sedamnaestogodišnjak potpisao započeo saradnju sa čuvenom organizacijom

Jedan od najmlađih severnoameričkih CS:GO igrača ikada, Oven ”oBo” Šlater, je ovog vikenda zvanično potpisao za Evil Geniuses, što znači da je američka ekipa ponovo kompletna.

  • 0

Foto: Evil Geniues

Nedavno nas je iznenadila vest kada je Ethan deono odluku da napusti CS:GO i da pređe na Valorant, zbog čega je EG ostao bez jednog veoma kvalitetnog igrača. Ipak, ubrzo nakon toga su krenule spekulacije da bi baš oBo mogao da bude njihovo novo pojačanje.

Mladi Amerikanac je bez ekipe od septembra, kada je doneo odluku da ne želi više da nastupa za Complexity, jer se ne oseća prijatno što živi u Evropi, daleko od svoje familije. Od tada smo znali da je pitanje vremena kada će ovaj talentovani igrač pronaći novu ekipu, a drago nam je da nije žurio sa odlukom, već da je dobio priliku da predstavlja jednu od najvećih organizacija na svetu.

Na sceni se pojavio 2019. godine sa nepunih 16. godina i u veoma kratkom roku je prikazao da je svetla budućnost pred njim. Iako je Complexity doživeo velike promene u svom sastavu, on je jedini koji nije bio zamenjen, zbog čega je kasnije postao deo ekipe koja se domogla najboljih 10. na svetu. Poslednjih 6 meseci ga nije bilo na profesionalnoj sceni, ali mislim da je ovo najbolji potez koji je mogao da napravi u karijeri i siguran sam da ono najbolje od oBo-a tek dolazi.

Njihov prvi nastup ćemo gledati za par nedelja u sklopu ESL Pro Lige. Oni se nalaze u grupi D zajedno sa Astralisom, Liquidom, Virtus Pro-om i Encpointom, a njihovi mečevi će se odigrati od 25-29. marta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA