Lekr0 se posle mesečne pauze vraća CSGO takmičenjima u Dignitas dresu

Šveđanin će zameniti u startnoj postavi Harisa ''H4RR3'' Hadžića koji se nakon pet meseci igranja seli na klupu američkog tima.

  • 0
Foto: Dignitas

Jonas ''Lekr0'' Olofson bio je član tima North kada je organizacija odlučila da napusti esports zbog finansijskih razloga. Dvadesetsedmogodišnjak se priključio danskoj organizaciji prelaskom iz NiP-a, prošlog avgusta, a sa ekipom je igrao na DreamHack Masters Winter turniru koji je održan krajem godine.

Lekr0 će u ekipi Dignitas ponovo igrati sa nekadašnjim saigračem iz NiP-a, i veteranom CSGO scene Patrikom ''f0rest'' Lindbergom, koji je napustio švedsku esports organizaciju nakon osmogodišnjeg staža. Vođa Dignitas tima u partijama će i dalje biti Adam ''friberg'' Frajberg dok će Lekr0 preuzeti uloge koje je igrao u ekipama Fnatic i NiP.

Dignitas nije počeo najbolje novu godinu jer su izbačeni u prvoj rundi plej-ofa Vulkan Fight Series turnira, a nisu imali mnogo bolje performanse ni na cs_summit 7 i Snow Sweet Snow turnirima. Ekipa se već počela takmičiti u Pinnacle Cup turniru i poraženi su u prvoj seriji od finskog sastava HAVU Gaming nakon dve mape koje su obe završene u produžetcima. Nadamo se da će sastav naći pravu formu na ovom turniru pre nego što bude kasno, ali razumljivo je da će Dignitas-u trebati određeno vreme da se sinhronišu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA