≫ 

OG, G2 Esports i Dignitas otvorili Blast Premier: Spring Showdown pobedama

Juče su odigrani prvi parovi Blast Premier turnira na kome se ekipe bore za dva mesta koja vode na Spring Finals.

  • 0
Foto: Blast Premier

Šesnaest ekipa počelo je trku za Blast Premier prolećno finale na kome ih čekaju timovi BIG, Complexity Gaming, Natus Vincere, Ninjas in Pyjamas, Evil Geniuses i Faze Clan, koji su već obezbedili plasman. Prvi jučerašnji duel prošao je u znaku tima OG koji je iznenadio Astralis, iako igraju sa novim igračem flameZ-om.

G2 Esports je sledeći protivnik tima OG, jer su i oni uspešno završili prvu rundu turnira pobedom nad ekipom Endpoint, a u poslednjem meču dana mogli smo da gledamo kako Dignitas dominira Team Liquid-om na Nuke mapi, a posao su završili na Vertigu, dok čekaju svog sledećeg protivnika, koji će doći iz današnjeg prvog duela dana između Team Spirit i Extra Salt ekipa koji možete trenutno da gledate na Tviču ili Jutubu.

Danas se igraju još tri meča između ekipa SAW i Heroic, NASR Esports i Gambit Esports-a, a poslednji meč biće derbi Južne Amerike između FURIA Esports i MIBR. Blast Premier: Spring Showdown bi trebao da se završi 18. aprila, tako da nas očekuje dosta dobrih mečeva u narednih nekoliko dana. Zato pratite Blast Premier rasporede i rezultate na ovoj strani.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA