MICHU menja tarik-a u Evil Geniuses CS:GO timu

Poljski igrač će za par dana debitovati na Funspark ULTI 2020 turniru.

  • 0

Foto: DreamHack 2019

Tarik ''tarik'' Čelik više se ne nalazi u sastavu EG, i fokusiraće se u narednom periodu na strimovanje i kreiranje sadržaja, dok razmišlja o svom sledećem koraku u profesionalnoj karijeri. Njegovo mestu u timu zauzeće Mihal ''MICHU'' Muler koji je imao veoma nestabilnu prošlu godinu. Nakon solidne 2018. i 2019. sa timom Virtus.pro, ekipa se razišla prošle godine nakon problema unutar tima i slabih rezultata, a MICHU se preselio u Team Envy u kojem se nije dugo zadržao.

Tarik je bio deo EG tima od marta 2019. a kao razlog za napuštanje ekipe naveo je razlike u stavovima vezanim za probleme organizacije. Amerikanac je odlučio da se preseli na klupu posle svojih i timskih slabih rezultata, ali misli da i raniji problemi prate tim. Evil Geniuses se nada da će osvežiti tim sa novim rajflerom, jer su pobedili u samo dve od posljednjih sedam serija i sve više padaju na rangl listi najboljih CS:GO ekipa. Sledeći meč ekipe je 20. aprila protiv Heroic ekipe na Funspark turniru.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA