Poznati srpski igrač potpisao za novi klub

Poznati srpski Counter Strike igrač, Luka ”emi” Vuković je zvanično predstavljen kao novi kapiten evropskog sastava FunPlus Pheonix, koji se trenutno nalazi na 16. mestu HLTV rang liste.

  • 0
Foto: FPX

Ekipa koja je još od novembra u potrazi za kapitenom je konačno pronašla svog čoveka. Iako je Emi već bio na probnom periodu u FPX-u početkom decembra prošle godine, organizacija se odlučila da isproba još nekoliko igrača, pre nego što su danas i zvanično predstavili srpskog internacionalca kao novog člana ekipe.

Poslednja Lukina ekipa bio je C0ntact, sa kojima se rastao još u avgustu prošle godine. Ipak, nama je najpoznatiji kao dugogodišnji član iNation-a i CR4ZY-a, koji je predstavljao i kao trener i kao igrač.

”Verujemo da će nam njegovo znanje i iskustvo pomoći da dostignemo naše ciljeve koje smo postavili početkom 2021. godine. Tražili smo vrednog, motivisanog i agresivnog IGL-a (kapitena), koji će se uklopiti u naš stil igre i verujemo da je emi baš ta osoba”, izjavio je menadžer organizacije, Petar ”Peca” Marković.

Iako su od njegove probe dali sve od sebe da u svoju ekipu dovedu ChrisJ-a, na kraju su se vratili Emiju, koji je za razliku od Holanđanina slobodan igrač, što znatno olakšava pregovore. Emiju želimo puno sreće i nadamo se da će im dokazati da nisu pogrešili što su ga doveli.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA