Ne propustite humanitarni CS:GO turnir sa milionskim nagradnim fondom od 13:30h

Osam vrhunskih ekipa sa CS:GO scene će danas otvoriti humanitarni Gamers Without Borders turnir vredan 1.5 milona dolara.

  • 0
Foto: Gamers Without Borders

Gamers Without Borders je virtualni festival na kojem će poznate ličnosti iz sveta sporta i esporta zabaviti gledaoce i zaraditi ogromne nagrade. Osvojeni novac će pripasti humanitarnim organizacijama fokusiranim na distribucuju medicinskih pomagala slabo razvijenim zemljama. Konkurencija će sigurno biti žestoka pošto je važan povod na liniji.

Neki od najboljih CS:GO timova na svetu su se okupili kako bi pružili podršku igračima bez granica. Na turniru ćemo videti ekipe kao što su BIG, Dignitas, FaZe Clan, FURIA, MIBR, mousesports, Ninjas in Pyjamas i ENCE. Timovi su raspoređeni u dve grupe, a u polufinalu ima mesta samo za najbolja četiri tima.

Turnir počnje danas i trajaće do 25. juna, a organizacije mogu da osvoje 600,000 za prvo mesto, odnosno 300,000 za drugo, a polufinalisti dobijaju po 150,000 dolara. Strimove možete gledati uživo na Twitch platformi, a rasporede i rezultate ćete naći na ovim stranicama.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA