ESL prelepim klipom najavio plejof fazu velikog turnira

Tek sad shvatamo koliko su nam nedostajali lan turniri!

  • 0
Foto: ESL

Nakon godinu i po dana pauze, prošle nedelje smo konačno imali priliku da uživamo u jednom CS:GO Lan turniru. Radi se o jednom od najvećih esports turnira svih vremena, ESL One Cologne, čija će plejof faza sutradan da se nastavi. Povodom ovog spektakla, organizator je odlučio da okači prelepi video klip kojim najavluju završnicu svog turnira.

Od 16 učesnika je preostalo još samo 6 ekipa, a sutradan nas čekaju dva četvrtfinalna okršaja. U 16:00 nas očekuje duel Virtus Pro-a i Astralisa. Sa jedne strane imamo jednu od najboljih ekipa online perioda, a sa druge strane imamo velikana kao što je Astralis, ekipu koja postane nešto posebno kada se igra u velikim arenama. Ipak, gubitak Device je ostavio veliki udarac, zbog čega ću malu prednost dati kazahstanskoj ekipi.

Pobednik tog duela će se sastati sa ekipom G2, koja je već obezbedila plasman u polufinale!

Po završetku prvog meča čeka nas još jedan spektakl u kojem će se sastati Gambit i Faze Clan. Kao i prvom meču, sa jedne strane imamo Gambit, koji je bez sumnje najbolja ekipa u 2021. godine, dok sa druge imamo Faze Clan, giganta koji je posle mnogo neuspeha konačno odigrao jedan kvalitetan turnir. Pokazali su da im prija lan ambijent i siguran sam da ovo neće biti rutinski meč kao što mnogi očekuju. Pobednik ovog okršaja će u polufinalu igrati sa Na’Vi-e, koji je kao i G2 svoj plasman već obezbedio.

Ko je po vama glavni favorit za osvajanje ESL Cologne-a? Da li će Gambit nastaviti svoju dominaciju, ili je vreme da S1mple i ekipa ponovo vrate ovaj trofej u svoje ruke? Da li će G2 konačno skinuti kletvu i nakon serije top 4 plasmana uspeti da osvoji jedan trofej, ili će pak to otići u ruke iskusnih ekipa kao što su Faze Clan i Astralis?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA