Valve najavio umetničko gejming takmičenje sa nagradnim fondom od MILION dolara!

Valve je odlučio da promeni svoj dosadašnji način rada i da ovoga puta zatraži pomoć od zajednice u vezi stvaranja novih skinova za oružje, zbog čega su napravili ”Dreams & Nightmares” takmičenje na kojem će najbolji umetnici biti nagrađeni, a fond samog događaja iznosi $1,000,000.

  • 0
Valve Foto: Valve

Dreams & Nightmares takmičenje počinje 22. jula i trajaće sve do 21. oktobra, što će dati dovoljno vremena svim zainteresovanim da naprave ono što žele. Cilj je napraviti što lepši CS:GO skin moguće, a najboljih 10 će biti velelepno nagrađeni.

Valve traži od kreativnih članova CS:GO zajednice da kreiraju sopstvene završne obrade oružja i predaju ih Steam Workshopu. Svako ko želi može da se takmiči i da pred svoj rad, a Valve je na svojoj veb stranici objavio dodatne informacije o tome kako se prave skinovi i koji će biti izabrani. Kao što i samo ime kaže, tematika će biti snovi i noćne more!

Ne postoji limit na broj radova koji možete prijaviti i takođe nije zabranjeno da više ljudi radi na jednom projektu, samo ako svi budu pravilno akreditovani. Takođe su dodali da jedan umetnim može osvojiti više od jedne nagrade.

Steam Worksop je već godinama ispunjen mnogim skinovima koje su pravili ljudi, čak se i nekoliko njih do sada i našlo i igri, ali Valve nikada ranije nije napravio jedno ovako veliko takmičenje. U Dreams & Nightmares kutiji će se naći 15 pušaka i četiri različite vrednosti, koje možete pronaći na sledećem linku.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA