Kapiten danske ekipe produžio ugovor do 2024. godine

Lukas ”Gla1ve” Rosander je jutros okončao sve spekulacije o njegovom mogućem odlasku, pošto je potpisao novi ugovor koji će ga zadržati u danskoj organizaciji do leta 2024. godine.

  • 0

Printskrin: Youtube/Astralis

Od kada smo saznali da Device više neće biti deo Astralisa, krenule su mnoge spekulacije o mogućim promenama u čuvenom sastavu. Svim igračima, kao i treneru ekipe, ugovor ističe krajem godine, zbog čega su mnogi očekivali da će i oni sami želeti promenu. Ipak, jutros je svm tim spekulacijama došao kraj, pošto je Gla1ve odlučio da nastavi saradnju sa Astralisom.

Gla1ve je lično priznao da se premišljao oko obnove ugovora, ali da je na kraju shvatio da voli Astralis i da se uvek osećao kao kod kuće kada je nosio njihov dres. ”Drago mi je što sam okružen ambicioznim ljudima koji su uvek voljni da napreduju. Siguran sam da možemo i u budućnosti da ostavimo veliki uticaj na Counter Strike profesionalnoj sceni”, izjavio je Lukas.

Dolaskom Gla1ve-a, Astralis je uspeo da napravi korak napred i da od jedne jake postave izraste u najbolju ekipu svih vremena. Bez Device neće biti lako ponoviti takve rezultate, ali ako je neko dobar kapiten koji može da napravi čudo, to je onda sigurno Gla1ve.

Danac će do kraja godine takođe postati otac po prvi put, zbog čega možemo reći da je veoma važno što je uspeo da potpiše ugovor koji će osigurati na naredne tri godine. Da li ovo znači da će Astralis uspeti da zadrži i ostale igrače, ili i dalje verujete da ćemo uskoro videti veće promene?

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA