≫ 

Domaća ekipa produžila ugovore sa igračima do 2024. godine

Trenutno najbolja srpska CS:GO organizacija, 4glory Esports, je napravila veliki potez za budućnost domaće scene, pošto je svojim igračima ponudila nove trogodišnje ugovore.

  • 0
csgo-4glory Foto: 4glory

Esports scena na Balkanu i dan danas zaostaje za ostatkom sveta, a bez prave podrške organizacija, mnogi mladi igrači nikada ne dobiju priliku da dokažu svoje kvalitete. I kada su se pojavile organizacije, one su retko imale dovoljno sredstava da pruže igračima potrebnu podršku, zbog čega oni nikada ne bi mogli dovoljno da se posvete.

4Glory je zato prva organizacija sa ovih prostora koja je u veoma kratkom reko napravila nekoliko revolucionarnih poteza. Prvo su predstavili dve omladinske ekipe, Young Glorians i 4glory Youngest, koje će omogućiti najmlađim i najtalentovanijim igračima da se oprobaju na profesionalnoj sceni, da bi onda svojoj prvoj postavi produžili ugovore do 2024. godine.

”Smatram da regionalna scena već duže vreme stagnira i da je ovo pravi korak da aktiviramo i damo motivaciju kako sadašnjim tako i nadolazećim mladim talentima i samim tim dignemo scenu na viši nivo”, izjavio je Dejan ”BAXACHA” Atanacković, menadžer ekipe.

Nove ugovore su potpisali:

Luka “c0llins” Živanović

Vladan “Kind0” Mandić

Miloš “dEE” Marčeta

Nemanja “sarenii” Šarenac

Filip “aVN” Belojica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA