Kako najbolji CS:GO igrač na svetu troši sve novčane nagrade sa velikih esports turnira

Veoma lep način da se potroši sav taj novac

  • 1
s1mple-navi1 Foto: Na'Vi/Puma

Iako je krajem prošle godine ostao bez titule najboljeg CS:GO igrača na svetu, danas možemo da kažemo da je je i više nego vredan. Posle fenomenalnog nastupa na nedavnom IEM Cologne 2021 turniru, Na'Vi zvezda Oleksandar ''s1mple'' Kostilijev je otkrio na šta troši  sve novčane nagrade sa prestižnih CS:GO turnira.

Kao jedna od najpoznatijih CS:GO ekipa svih vremena, Na'Vi je gotovo uvek bio na vrhu istočnoevropske scene. Nedavno je zauzeo prvo mesto na rang listi, a njihov as s1mple redovno osvaja MVP titule na profesionalnim turnirima.

Svi Na'Vi igrači dobijaju regularnu platu, ali uživaju i u vrednim novčanim nagradama na velikim turnirima. Nagradni fond prethodnog IEM Cologne 2021 turnira bio je milion dolara.

Da li ste se ikada zapitali kako esportisti troše ovaj novac? S1mple nam je nedavno otkrio svoju tajnu.

''Sav novac koji osvojim na turnirima poklanjam roditeljima'', otkrio je. ''Moj glavni cilj je da su moji roditelji srećni i zadovoljni.''

Na'Vi je osvojio već nekoliko turnira ove godine, a s1mple je zaradio $240.700. Procenjuje se da je tokom svoje čitave karijere zaradio ukupno $956.886.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    4. avgust 2021 | 11:17

    Prava investicija. Najsigurnije ulozen novac i plus se mnozi 🤗🤗 isto ovo radi moj sin. Drugaciji posao ali novac lijeze na racun svaki mj. I nikad ne pita sta radim sa tim parama. Samo neka svu djecu bog cuva od svega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA