Publika se vraća na najpoznatiji poljski CS:GO turnir - Karte u prodaji!

Intel Extreme Masters se vraća sledeće godine u svoj sojoj slavi, a turnir u Katovicama će se održati pred vatrenim CS:GO navijačima.

  • 0

Foto: Intel Extreme Masters

Najuzbudljiviji CS:GO turnir će ponovo okupiti najbolje timove sveta i najglasnije navijače. Danas kreće prodaja karata za IEM Katowice 2022, a na ovom linku možete da rezervišete svoje mesto na popularnom oflajn takmičenju. Nadmetanje će trajati od 15. do 27 februara, a 24 ekipe će se u Spodek Areni boriti za nagradni fond od milion dolara.

 

Turnir se sastoji iz tri faze: plej-in, grupna faza i plejof. Šesnaest timova otvara Intel Extreme Masters plej-in fazu, a osam od ovih timova će se izboriti za mesto na završnom događaju. Ove ekipe će kompletirati listu od 16 učesnika grupne faze, a najbolja tri tima iz svake grupe će otići u plejof četvrtfinale i polufinale . Za detaljnije informacije o turniru posetite ovaj veb-sajt, a u februaru ćemo saznati koji tim će osvojiti najviše Intel Grand Slam poena i srca poljskih obožavatelja Counter-Strike-a.

U nastavku možete pogledati koji timovi se potencijalno mogu naći na turniru u Poljskoj.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA