≫ 

Ruski hokejaš najboljem CS:GO igraču na svetu poklonio jednu prosečnu srpsku platu

Da li mu je ovaj novac zaista trebao?

  • 0
s1mple-navi1 Foto: Na'Vi/Puma

Jedan od najboljih CS:GO igrača na svetu, Oleksandr ''s1mple'' Kostilijev, dobio je 51.000 rubalja strimujući na Twitch-u, što je otprilike 71.000 dinara. Ovako velikodušnu donaciju poklonio mu je poznati ruski hokejaš Jevgenij Malkin, koji trenutno igra centar za Pitsburg pengvinse.

Twitch je striming platforma koju uglavnom koriste gejmeri. Ono što je specifično za Twitch jeste da gledaoci imaju mogućnost da strimerima doniraju pravi novac.

Ako sa svojom ekipom Na'Vi ne dominira na najvećim internacionalnim turnirima i ako ne osvaja MVP nagrade, s1mple-a ćete verovatno pronaći na Twitch-u, gde strimuje Counter Strike: Global Offensive. Mladi Ukrajinac ima preko 2.7 miliona pratilaca, a u poslednjih mesec dana je prikupio još 100.000, sa 19.000 pregleda u proseku.

Bio je to prosečan dan za s1mple-a, kada je tokom 17. runde na Mirage-u od nekoga ko se potpisuje kao evg71geno naprasno dobio donaciju od 51.000 rubalja. U pitanju je bio upravo Jevgenij, koji je veliki ljubitelj s1mple-ove ekipe Na'Vi.

Imajući u vidu njegov uspeh na profesionalnoj sceni, ne možemo da kažemo da je mladom esportisti zaista trebao ovaj novac, ali je definitivno lep gest od jednog vernog navijača iz sveta tradicionalnog sporta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA