Uskoro počinje prenos CEE turnira! Srpski predstavnik igra od 17:00!

Pred nama je CEE powered by INTEL šampionat, veliki okršaj najboljih evropskih CS:GO ekipa gde će se boriti za nagradni fond od 20.000$.

  • 0

Foto:CEE

Srbiju će predstavljati momci iz ekipa 4Glory i iNation. iNation je svoje mesto u osmini finala već obezbedio, a danas će svoje učešće započeti i 4Glory, čije mečeve možete gledati od 17:00!

Grupe će se igrati od 11. do 22. oktobra, a plejof od 24. do 31. oktobra. RUR i Intel su pre neki dan najavili prvi od dva Giveaway, zbog čega vam predlažemo da posetite sledeći link, ako ste zainteresovani da osvojite besplatne igre i aplikacije!

iNation je svoje učešće započeo u petak, gde su pobedama nad Entropiq Prague-om i Daugavom obezbedili prvo mesto u grupi.Danas od 17:00 časova na red dolazi i 4Glory, koji će u grupi G odmeriti snage sa ukrajinskim sastavom B8, koji vam je možda poznat kao Dendijeva Dota 2 ekipa. Ukoliko naša ekipa bude slavila u tom meču, igraće sa pobednikom meča Gluh i Nijem i Levadia.

Sve mečeve naših ekipa možete uživo pratiti preko Klan RUR Youtube kanala!

Srbija je prošlog meseca organizovala nacionalne CEE kvalifikacije, gde je trijumfovao tim iNation. 4Glory je ostvario direktan plasman kao najbolje rangirana ekipa u Srbiji.

Želimo našim momcima puno sreće na CEE šampionatu!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA