Zvezda Astralisa potpisala novi četvorogodišnji ugovor

Iako se dugo spekulisalo o njegovom odlasku, Andreas ”Xyp9x” Hojslet je prihvatio novi ugovor Astralisa, koji će ga zadržati u danskoj organizaciji do kraja 2025. godine!

  • 0
astralis Foto: Astralis/Instagram

Odlaskom Daniela ”device” Rica, počele su mnoge priče o budućnosti čuvene petorke Astralisa. Prvi koji je obustavio bilo kakve spekulacije bio je Lukas ”Gla1ve” Rosander, koji je u julu potpisao novi trogodišnji ugovor, koji će trajati do sredine 2024. godine. Sada će mu se pridružiti i Xyp9x, koji je pre samo dva meseca izjavio kako bi voleo jednog dana da osnuje svoju ekipu.

Dolaskom Lucky-a, Xyp9x nije bio u prvom planu nekoliko meseci, ali je onda Gla1ve morao da odstupi zbog ženinog porođaja, zbog čega se vratio u prvi tim. Nakon samo par nedelja akcije, Xyp menja svoj stav i potpisuje novi ugovor.

”Astralis je bio deo mog života već nekoliko godina i nije tajna da sam imao druge opcije, ali sada mogu da kažem da sam uzbuđen što smo došli do dogovora koji će mi omogućiti da ostanem ovde, jer se osećam kao kod kuće. Sada kada ne moram da brinem o svojoj budućnosti, želim da iskoristim svu svoju energije kako bi mogao da povratim svoju ekipu tamo gde pripada”, izjavio je Xyp9x.

Sada možemo reći da su Lucky, Gla1ve i Xyp9x sigurni u ovoj postavi i naredne godine, dok će biti zanimljivo videti ko će popuniti preostala dva mesta. Dugo se priča o mogućem dolasku K0nfiga, koji je već potvrdio da će napustiti Complexity, dok će biti interesantno videti kakva će biti Dupreeh-ova i Magiskova odluka. Njihov ugovor ističe krajem ove godine.

U ekipe se takođe nalazi i Bubzkji, koji će vrlo verovatno uskoro otići, naročito kada je Astralis doneo odluku da ga odstrani iz tima koji će se takmičiti na PGL Majoru, iako je bio deo ekipe koja je igrala na kvalifikacijama.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA