Danska ekipa pronašla novog trenera

Jedan od najpoznatijih CS:GO kapitena svih vremena, Ričard ”xizt” Landstrom, koji se nedavno penzionisao, je sinoć predstavljen kao novi analitičar Heroica, ali će takođe tokom PGL Majora vršiti i trenersku funkciju.

  • 0
Foto: Heroic

Nakon višemesečnih problema sa trenerom, koji su rezultovali dugim sudskim postupcima, možemo reći da Heroic konačno može da započne novo poglavlje, a Xizt bi mogao da bude pravi čovek za to. Šveđanin je potpisao za organizaciju kao analitičar, koji će tokom Majora vršiti i trenerske obaveze, a u slučaju da se odlično uklopi sa ekipom, postoji velika šansa i da nastavi sa tim poslom.

Xizt je u septembru ove godine završio 12 godina dugu karijeru i za njega će ovo biti prvi trenerski posao. Pošto se radi o igrači koji je bio vrstan kapiten, možemo da očekujemo da će se dobro snaći u ovoj ulozi, ali postoji šansa da će postojati jezičke barijere, zbog čega ga je Heroic na ovo mesto postavio samo do kraja Majora.

Prema samoj objavi, možemo zaključiti da je Heroic spreman da traži dugoročnu opciju nakon Majora, ali takođe verujem da će u slučaju dobrih rezultata odlučiti da ostavi Xizta na trenerskoj poziciji.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA