Gejmer zaprosio suprugu na najkreativniji mogući način

Jedan Counter-Strike: Global Offensive igrač je na svoju prvu godišnjicu braka odlučio da podeli svoju prelepu priču sa celom gejming zajednicom. Evo kako je zaprosio ljubav svog života u najpoznatijem esportu na svetu.

  • 0
Prosidba, veridba

Foto: Pixabay

CS:GO je jedna od najpoznatijih pucačina na svetu, i kao takva je uticala na živote na hiljade gejmera, ponekad na potpuno neočekivane načine. Jedan takav slučaj je zadesio mladića koji je putem CS:GO-a upoznao svoju buduću suprugu.

Devojka mu je pokazala igru 2014. godine. Proveli su dosta vremena igrajući CS:GO, gde mu je uvek govorila da kupi automatsku pušku P90. Zbog nedostatka slobodnog vremena, prestali su da igraju CS:GO 2020. godine, ali pre nego što je konačno obrisao igru, mladić je odlučio da devojci spremi jedno specijalno iznenađenje.

csgo-prosidba

Foto: ejqespiritu

Inspirisan veoma dragom uspomenom, dizajnirao je specijalnu verziju P90 puške, koja je, iako prilično kičasta i ružna, sadržala skriven verenički prsten. Zatim je pozvao devojku na jednu poslednju CS:GO partiju.

Posle nekoliko rundi, u šaržeru oružja je primetila prsten. Tada se okrenula i zatekla mladića na kolenima, koji je sa pravim prstenom dočekao sa pitanjem: ''Da li želiš da se udaš za mene?''. Naravno, rekla je da, a par je nedavno proslavio svoju prvu godišnjicu braka.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA