PGL Major: Astralis pred eliminacijom

Da li će šampioni ispasti nakon samo tri odigrana meča?

  • 0
astralis Foto: Astralis/Instagram

Počela je druga runda i to sa još jednim velikim iznenađenjem u kojem je Astralis ponovo glavni akter. Najuspešnija ekipa u istoriji CS:GO-a je izgubila od Entropiq-a sa 16-5, zbog čega se sa dva uzastopna poraza nalaze pred eliminacijom.

Nakon što ih je prvom duelu iznenadio Copenhagen Flames, očekivali smo da će se Astralis pobuditi u narednom meču. Ipak, ruska ekipa je i te kako bila spremna za sve što su im Danci priredili, zbog čega je usledio još jedan hladan tuš za šampione.

Iako su do sada izgledali potpuno izgubljeno, kao senka nekadašnje ekipe, ne smemo ih otpisati. Njima su neophodne tri uzastopne pobede, što ne deluje kao lagan posao, ali ako neko ima kvalitet da se vrati, to su sigurno oni.

Istovremeno su svoj duel igrali Team Spirit i GODSENT. Ruska ekipa je uspela da se povrati nakon poraza od Faze Clana i da izbegne neugodnih 0-2, što je nešto što ne možemo reći za TACO-a i njegove momke. Nisam očekivao da će tako loše startovati, ali se sada kao i Astralis nalaze pred eliminacijom.

U toku je meč između PaiN-a i Renegades-a, kao i duel Sharksa i TYLOO-a.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA