Impulse i DiMKE zvanično potpisali za 4Glory

Najbolje rangirana srpska CS:GO ekipa je danas potvrdila da će se organizaciji pridružiti Aleksa ”Impulse” Stankić i Dimitrije ”DiMKE” Veljković, kao i trener Filip ”fajkus” Konatarević.

  • 0
csgo-4glory Foto: 4glory

Pomenuti trojac je do skoro nastupao za Onyx, nemačku organizaciju koja je obustavila svoje projekat samo par dana nakon što su učestvovali na svom najvećem turniru. Iako nisu uspeli da zabeleže značajniji uspeh, pružili su veliki otpor znatno jačim ekipama, zbog čega smo očekivali da će vrlo brzo pronaći novu ekipu.

4Glory koji se samo par dana pre toga rastao sa Sareniim i dEE-em je znao da je ovo šansa koju ne smeju da propuste. Doveli su Impulse-a i Dimketa, zbog čega mnogi smatraju da je formiran verovatno i najbolji moguć domaći CS:GO sastav.

Impulse je potvrdio na svom tviteru da će on preuzeti ulogu kapitena i AWP igrača, što znači da će C0llins ponovo moći mnogo slobodnije da igra. ”4Glory nam je dao odličnu ponudu i šansu da napravimo verovatno i najbolji srpski projekat do sada”, dodao je Aleksa.

Ovaj sastav definitivno ima veliki potencijal, ali to ne mora da znači da će se uvek pretvoriti u delo. Verujemo da je 4Glory jedan od najjačih srpskih sastava ikada formiranih, zbog čega se nadamo da će imati dosta uspeha u narednoj sezoni.

Naš intervju sa C0llinsom možete pročitati na sledećem linku!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA