iNation sutra kreće u akciju! Gledajte CEE šampionat 21.05. od 18:00!

CEE powered by INTEL šampionat 2022 se nastavlja! INation će sutradan napraviti svoj debi na turniru u okršaju protiv grčke ekipe Anorthosis. Prenos meča možete pratiti na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu od 18:00 časova.

  • 0
ination-grupe-cee Foto: CEE

Bližimo se kraju grupne faze ovogodišnjeg CEE šampionata. Prošle nedelje smo se oprostili od naših reprezentativaca 4Glory, koji su posle poraza od Rumuna Allstars Gaming nažalost završili učešće na turniru.

Naši preostali predstavnici, iNation, će u subotu, 21. maja u 18:00 časova odmeriti snage sa Grcima Anorthosis u grupi G. Ako iNation trijumfuje u svom prvom meču, u 19:00 časova ih čeka borba za direktan plasman u plejof. Tamo će ih čekati pobednici prvog meča dana, Letonci Wolsung ili Slovenci CONTENTPLANET.

Kako je grupna faza organizovana u formatu duple eliminacije, svaka ekipa ima pravo na jedan poraz. Na kraju dana, dve ekipe iz grupe G će se proći u dalju fazu takmičenja.

Prenos možete pratiti na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu.

Grupe će se igrati od 14. do 22. maja, a plejof od 23. maja do 7. juna. Rezultate grupne faze možete pratiti na zvaničnoj CEE stranici.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA