Da li to Boombl4 planira da započne rep karijeru?

Kiril ”Boombl4” Mihajlov je do nedavno nastupao kao IGL Na’Vi CS:GO sastava. Njegova profesionalna CS:GO karijera je do sada bila izuzetno uspešna, ali izgleda da uskoro planira da se u potpunosti posveti muzici.

  • 1
boombl4-rep-cs

Printskrin: youtube.com/wewatch

U šokantnom spletu okolnosti, Boombl4 je pre oko mesec dana izbačen iz Na’Vi-ja, sa kojim se protekle 3 godine takmičio na najvišem nivou profesionalne CS:GO scene. U celu kontroverzu je bila umešana i njegova žena, od koje se nedavno razveo.

Sada, bivši Na’Vi IGL potencijalno planira da započne muzičku rep karijeru. Boombl4 je objavio više video snimaka na kojima repuje na društvenim mrežama. Ovo u neku ruku i nije veliko iznenađenje, kako je mladi Rus i ranije pevao i repovao u promotivnim materijalima za Na’Vi CS:GO tim.

U video klipu možemo da ga vidimo kako snima pesmu u profesionalnom studijskom okruženju. Ovo ne garantuje da će postati ”full-time” reper, ali jasno je da radi na novim pesmama.

Prema informacijama sa stranice Esports Earnings, Boombl4 je tokom svoje CS:GO karijere zaradio 1.069.330 dolara, ne računajući njegovu platu u Na’Vi-ju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M-78

    30. jun 2022 | 12:35

    Sine bolje bi ti bilo da probušiš kašiku i da počneš da juriš za loptom....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA