Ex-4glory je šampion Adria CS:GO Prvenstva u Zagrebu!

Srpska petorka koja je do nedavno branila boje 4glory-a je na svom oproštajnom turniru uspela da savlada XTEAM u finalu i tako postane šampion Adria CS:GO Prvenstva!

  • 0
csgo-4glory

Foto: 4glory

Ovog vikenda je došao kraj novom Adria CS:GO prvestvu na kojem su se takmiči neke od najboljih ekipa iz regiona. Timovi su se borili za nagradni fond od $10.000, ali i mesto na BLAST kvalifikacijama, što je stvarno ogromna prilika za sve igrače sa ovih prostora.

Nakon online dela, usledila je LAN završnica, koja se ovih dana odigrala u Zagrebu. U ovoj fazi su se takmičile četiri ekipe: Monad Esports, XTEAM, Blink i ex-4glory. Iako su mnogi otpisali srpsku petorku, koja je poslednjih meseci u lošoj formi i koja igra poslednji turnir u ovoj postavi, oni su nas još jednom podsetili zašto su do nedavno važili za jednu od najboljih ekipa.

Iako su istog dana već izgubili od XTEAM-a, nakon pobede u lower bracektu, uspeli su da osiguraju revanš u finalu. Tamo se pojavila neka druga Glorija, koju je predvodio sjajni Kind0. Prva mapa bio je Vertigo, koju naša ekipa dobija rezultatom 16-9.

Usledio je Ancient, koji je bio znatno neizvesniji. Nakon velike borbe, gledali smo produžetke, kada je 4glory konačno uspeo da privede meče kraju!

Snimak finalnog dana možete pogledati u prilogu ispod.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA