Veliki uspeh za Partizan: Osvajanjem titule obezbedili učešće na elitnom turniru na Malti

Crno-beli napreduju iz dana u dan sa svojom e-sports organizacijom

  • 4
Luka Živanović, Partizan Foto: Partizan e-Sports

E-sports tim Partizana ostvario je veliki uspeh pošto je osvojio turnir RES Adriatic lige, čime se kvalifikovao za učešće na elitnom takmičenju ESL Pro League Conference, koje će se održati na Malti.

Partizan je u finalu RES Adriatic lige savladao ekipu iNation i to sa 2:0, pošto je lako trijumfovao na obe mape.

Na mapi Dust2 rezultat je bio 16:4, dok je na mapi Ancient rezultat bio 16:5. Samim tim, nije bilo potrebe da se igra treća mapa.

Tim su sačinjavali Luka Vuković (Emi), Luka Živanović (c0llins), Marin Rogić (rogaXD) - inače MVP finala, Kalin Erendicov (KalubeR), kao i DiMKEC i DuplicateCS.

Naravno, uspehu je doprineo i vođa operacija CS:GO tima, Dejan Atanacković, popularni baxacha.

Predsednik Partizana, Jovan Mijailović, otkrio je u razgovoru za Sport Klub kako je došlo do toga da Partizan ovako lako trijumfuje.

- Iako su se momci naporno spremali za ovaj meč, moram da priznam da nismo očekivali ubedljivu pobedu kakva i jeste bila na kraju. iNation je pre ovog duela imao 13 vezanih pobeda, a smatram da su i na papiru sjajna ekipa, no samo im nije bio dan. Često pričam sa našim IGL-om, Emijem, a nakon ovog meča zapravo mi je otkrio da je u samoj pripremi meča shvatio par načina na koje će se ispostaviti pobediti naš Partizan pobediti meč - rekao je Jovan.

Podvlači da je atmosfera nikada bolja u timu Partizana i da tek treba očekivati velike stvari.

- Atmosfera je nikada bolja! Momci su sa ogromnim samopouzadnjem ušli u meč, a sa još većim izašli. No, sada je pred nama tri meseca da se spremi za LAN na Malti za koji smo svi jako uzbuđeni. Planirani su butkampovi, kako bismo se spremili da pariramo najboljim svetskim ekipama, i da osvetalamo obraz balkanskog Esports-a - dodao je Mijailović za Sport Klub.

Video: Klinac od 8 godina postao najmlađi profi igrač Fortnajta na svetu: Ali mu ne daju da zarađuje novac!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA