≫ 

Dota 2 milioner postao otac

Dvostruki šampion najvećeg Dota 2 turnira, The International, je na svom zvaničnom Twitter nalogu ponosno pokazao fotografije svoje novorođene ćerke.

  • 0
Topson-ESL-ONE-2 Foto: ESL One

Topias ''Topson'' Tavitsainen, dupli pobednik najprestižnijeg Dota 2 takmičenja na celom svetu, čiji nagradni fond prelazi 36 miliona dolara, je danas dobio nešto što je vrednije od bilo kakve novčane nagrade - ćerku.

Topson i Mavar Remi Tavitsainen su danas postali ponosni roditelji novorođene devojčice, Rine Azalea Tavitsainen. Ovo je bila potpuno neočekivana vest za celu zajednicu, jer par nijednom nije nagovestio trudnoću. Verovatno su želeli da je održe kao tajnu jer nisu želeli preveliku medijsku pažnju.

Topson je u objavi dodao da su on i njegova žena izuzetno srećni, i da je sam porođaj dobro prošao.

Topson je vrlo brzo dobio ogromnu podršku na socijalnim mrežama, uključujući poznate ličnosti sa Dota 2 scene kao što su Sheever i 23savage.

Poznato nam je da je Topson proveo nekoliko meseci u Maleziji, u rodnoj zemlji njegove žene. U tom periodu nije bio u mogućnosti da se takmiči sa svojom ekipom, OG. Topson se od tada vratio kući, u Finsku, odakle je ponovo počeo da igra na turnirima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA