Na'Vi otpušta pola svog Dota 2 sastava

Ukrajinskoj esports organizaciji Na'Vi je izgleda dosta nezadovoljavajućih rezultata, jer su odlučili da izmene polovinu svog Dota 2 sastava.

  • 0
navi-logo1 Foto: Natus Vincere

Natus Vincere poslednjih 8 godina izgleda nikako ne može da se pronađe na Dota 2 takmičarskoj sceni. Posle prestižnog uspeha 2011. godine, kada su osvojili prvi The International šampionat u istoriji, i odličnih rezultata naredne dve godine, čini se da je Na'Vi karijera krenula nepovoljnim tokom.

Organizacija je menjala postavu nebrojano puta, u pokušaju da pronađe ekipu koja će povratiti izgubljenu slavu. Na kraju su ostali i bez Denila ''Dendi'' Išutina, jednog od najpoznatijih Dota 2 igrača svih vremena. Izgleda da je došlo vreme za nove izmene.

Posle katastrofalnih rezultata na prvoj sezoni OMEGA Lige, Na'Vi je odlučio da otpusti Vladislava ''Crystallize'' Kristaneka, Pavela ''9pasha'' Kvastunova, Nikitu ''young G'' Bočko, kao i trenera Andreja ''Mag'' Čipenka.

Ilijas ''Illias'' Ganev i kapiten Aleksandar ''Immersion'' Hmelevskoj su trenutno jedini članovi ove ekipe.

Na'Vi operativni direktor Aleksej ''xaoc'' Kučerov je izjavio da će organizacija zauzeti drugačiji pristup pri izgradnji novog tima, zatraživši strpljenje od fanova, jer će ovaj proces trajati sugurno bar nekoliko meseci.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA