Još jedan trofej otišao u ruke Team Secret

Jedan od najdominatnijih Dota 2 timova je ponovio uspeh na okončanom OGA Dota PIT Sezona 3 turniru.

  • 0
dota 2 bounty hunter Foto: Valve

Team Secret zadnjih nekoliko meseci izgleda niko ne može da pobedi. Ekipa, koju predvodi iskusni kapiten Klement ''Puppey'' Ivanov, je osnojila peti uzastopni turnir za samo četri meseca a da pri tom nije izgubila ni jedan meč u velikim finalima.

Ovaj put protivnik u finalu im je bila relativno mlada ekipa VP.Prodigy koja je skoro dodala dva jako bitna igrača. Mlade nade nisu ipak uspele da iznenade iskusni Team Secret tako da se još jedno finale završilo sa 3:0 rezultatom. Raduje nas da ćemo možda ponovo u budućnosti imati novi supertim iz CIS regiona. Brojni timovi koji su se kvalifikovali ove sezone su razočarali obožavatelje slabim rezultatima na internacionalnim turnirima. Ruska ekipa definitivno ima potencijal da bude ozbiljan konkuret za poziciju među najboljim ekipama evrope ako nastave da igraju istim tempom. Pored njih još jedna ekipa koja je prijatno iznenadila je novoformirani sastav Navi-a.

Prva četri tima su podelili nagradni fond na sledeći način, a svih osam timova je dobilo novčanu naknadu za učešće:

  1. $70,873 - Team Secret
  2. $36,822 - VP.Prodigy
  3. $19,822 - Alliance
  4. $14,161 - Natus Vincere

Velika je šteta što se ovogodišnji The International 2020 ne održava, tako da nećemo imati priliku da vidimo da li neko može da zaustavi Team Secret na nekom od velikih turnira. Koji tim uopšte može da prekine ovu sjajnu formu tima koji i dalje nema u svojoj vitrini trofej svetskog šampiona?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA