TNC se oprostio od svog kapitena March-a

Tim iz jugoistočne Azije je odlučio da se raziđe sa iskusnim kapitenom March-om.

  • 0
dota 2 heroes Foto: Valve/Dota 2

Kako je samo ova sezona počela za giganta iz jugoistočne Azije, tim TNC Predator. Dok su se favoriti sa prošlogodišnjeg The International svetskog prvenstva odmarali, TNC je marljivo smišljao nove strategije koje su im donele njihov prvi Major trofej. Ekipa je tako postala tek drugi tim iz tog regiona koji je osvojio jedan Major. Na žalost, kako je sezona odmicala tako je i forma tima polako padala, a i sastav je odlučio da napravi malu pauzu za vreme pandemije koja je dodatno uticala na hemiju u timu.

I tako smo došli do jednog od glavnih razloga zašto se Park ''March'' Tae-vonova kapitenska vladavina okončava nakon godinu dana. TNC je pozdravio i pohvalio usluge koje je March pružio timu ali su izjavili i da je organizacija ipak odlučila da krene u drugom pravcu kako bi postigla još veće ciljeve. Igrač iz Južne Koreje je ustanovio da svemu ipak dođe kraj i zahvalio se organizaciji i navijačima za najbolju godinu u njegovoj dugačkoj Dota 2 karijeri.

TNC je pod dirigentskom palicom March-a ovojio prvi ovogodišnji Major turnir pobedivši jedan od najboljih kineskih timova Vici Gaming, i time već tad obezbedio učešće na ovogodišnjem svetskom prvenstu, koje je ipak na kraju otkazano. Od tada, sastav se mučio da ponovi uspeh ili makar podseća na dominantnu ekipu, tako da su jedini pozitivan rezultat iskusili septembra prošle godine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA