≫ 

Domaći Dota 2 talenat BoraNija u finalu treće sezone BTS Pro Series

Tim sastavljen od evropskih talenata, od kojih su neki sa naših prostora, zasluženo stigo do finala turnira.

  • 0
BTS-S3 Foto: Beyond the Summit

Od kako se okupila, ekipa Mudgolems-a niže odlične rezultate na profesionalnoj Dota 2 sceni. Nakon što nisu uspeli da se kvalifikuju na svoj prvi turnir, Omega League: Europe Divine Division, ekipa je zasukala rukave i odmah prebacila fokus na sledeći događaj po rasporedu, BTS Pro Series.

Sastav koji se takmiči u evropskom regionu je prošao dominantno kroz grupni deo takmičenja. Samo dva tima su uspela da ukradu partiju od Mudgolemsa, a i ti mečevi su bili na samom početku turnira, tako da je ekipa završila na prvoj poziciji sa šest pobeda i dva nerešena rezultata.  Tamo gde su stali u grupi, Mudgolemsi su nastavili u plejofu. Prvo je pala ekipa Khan-a predvođena veteranima iz Belorusije, a odma zatim i švedska organizacija Ninjas in Pyjamas.

Tim za sad, zasluženo odmara i čeka svog protivnika u sutrašnjem finalu. Ekipa se već srela sa svim potencijalnim finalnim protivnicima, NiP, Vikin.gg, Khan, i pobedila u ranijim fazama takmičenja, tako da možemo da ih smatramo za sutrašnje favorite. Mudgolemsi se bore za solidnu nagradu od $21,000 a ukoliko izgube u finalu moraće da se zadovolje sa $11,000. Moramo da napomenemo da na turniru nema najelitnijih ekipa iz evrope, ali za tim koji se skupio pre nepunih mesec dana, plasman u finale drugorazrednog turnira je i dalje velika stvar.

Mudgolemsi igraju u sastavu:

  1. Oliver ''Skiter'' Lepko
  2. Duško ''BoraNija'' Boranijašević
  3. Neta ''33'' Shapira
  4. Milan ''MiLAN'' Kozomora
  5. Adrian ''Fata'' Trinks

Ako želite da navijate sutra za naše Dota 2 igrače, ukjlučite se u program na ovom ili ovom linku.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA