≫ 

Ruski kapiten oformio novi Dota 2 sastav

Posle tri meseca pauze, SoNNeikO je odlučio da okupi novi tim koji će se takmičiti u CIS regionu.

  • 0
Dota2-wall1

Foto: Valve/Dota 2

SoNNeikO nije baš blistao na prethodnim kapitenskim pozicijama. Igrač je pre izvesnog vremena bio mlada nada u redovima Natus Vincere-a ali ga je prošlog novembra tim zamenio novim talentovanim tinejdžerom. Akbar ''SoNNeikO'' Butaev je nakon toga odlučio da sastavi novi tim koji je posle dobrih rezultata na turnirima potpisao ugovor sa Ninjas in Pyjamas. Ekipa je nastavila sa solidnim rezultatima u teškoj evropskoj regiji ali su kapitenu ponovo pokazana vrata kada je ekipa ispala iz grupne faze Beyond Epic turnira ovog jula.

Rus je ovoga puta odlučio da se vrati svojim korenima i takmičenju u matičnoj CIS regiji. Novi tim će se sastojati od igrača koju su već ranije igrali zajedno u ekipi Team Spirit - Egor ''Ergon'' Kozlov, Vasili '' AfterLife'' Šiškin i Aleksandera ''Immersion'' Hmelevskoja. Ruski kapiten je uspeo i da ''ukrade'' Igora ''iLTW'' Filatova iz od skoro neaktivnog Virtus Pro-a.

 

Zadnjih par nedelja svedoci smo velikih promena u CIS regionu. Stari timovi se razilaze a nove nade se dužu iz njihovih pepela. Neki tek oformljeni timovi već su uspeli da pokažu potencijal na završenim turnirima tako da verujemo da će ovaj region postati veoma kompetitivan u bliskoj budućnosti.  Za sada SonneikO-v tim će morati da sačeka priliku da se pokaže na nekom takmičenju jer su kvalifikacije za nadolazeće turnire već u toku.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA