≫ 

Korejski gejming gigant T1 postavio March-a na mesto glavnog trenera Dota 2 tima

Veteran se pridružio nekadašnjem saigraču iz MVP Phoenix tima Pju ''MP'' Noi sa kojim će zajedno voditi sastav na sceni jugoistočne Azije.

  • 0
Foto: t1.gg

T1 se nada da će dodavanje March-a, i njegovo decenijsko iskustvo na sceni doneti timu, koji se bori da nađe svoje mesto na SEA (South East Asia) sceni, prekopotrebnu stabilnost. March je ove sezone predvodio jedan od najuspešnijih Dota 2 timova iz te regije, TNC Predator, koji je osvojio prvi mejdžor turnir ove sezone u kineskom gradu Čengdu. Posle tihog nastavka sezone, TNC je krajem septembra raskinuo saradnju sa korejacom.

Iako brend ima pedigre na esport sceni, njihov pokušaj probijanja kroz Dota 2 scenu ove godine je bio više nego skroman. Ekipa je potpisala koreanskog oflejnera Lia ''Forev'' Sang-dona i planirala da izgradi tim oko njega. Serija loših rezultata je zaustavila tim u kvalifikacijama za DPC (Dota Pro Circuit) turnire pre nego što je covid pandemija totalno stopirala takmičarsku scenu. Od tada, tim je prošao kroz nekoliko izmena, i idalje im fali igrač na poziciji jedan pošto je singapurski keri Galvin ''Meracle'' Kang napustio tim ovog septembra.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA