Diretide se vraća u Dotu 2 posle sedam godina

Jedan od najpopularnijih Dota 2 događaja se vratio sa novim nagradama, sadržajima i ispunio praznične želje svim igračima.

  • 0
Foto: Valve/Dota 2

Valve je sinoć iznenadio sve Dota 2 igrače poznatim Diretide događajem u kome je veliki broj igrača uživao prvi put 2012. a zatim i 2013. godine. Posle višegodišnjeg dosađivanja kreatora, zajednica je konačno dobila ono što je tražila. Događaj je povezan sa temom noći veštica a igrači će imati više nego dovoljno vremena da se igraju u njemu i zarade vredne nagrade, skinove i ostale Dota 2 sitinice za vaše omiljene heroje. Planirano je da događaj traje do 22. decembra.

Za vreme trajanja ovog praznika, igrači će moći da dobiju čitav niz novih nagrada igrajući Diretide mod ili regularne Dota 2 partije. Svaki odigrani meč će vam doneti Diretide poene, a na svakih 100 poena moćićete da preuzmete jedan od 75 jedinstvenih predmeta. U ove predmete spadaju setovi za heroje, audio i efekti za korisnički interfejs kao i sprejevi i emotikoni. Ovde možete da proverite kakve sve nagrade možete da dobijete.

Valve je ubacio i Helovin kovčege za ovaj događaj koji ispadaju u normalnim i Diretide mečevima. Da biste ga otvorili morate da kupite ključ u prodavnici za 2.5 evra a u njemu se nalazi 60 artikala različitog kvaliteta. Sve predmete koj ne želite možete prodati ili se menjati sa nekim. A šta se tačno nalazi u tim kovčezima možete pogledati na ovom linku.

Međutim nisu svi upoznati sa Diretide-om i zašto je ovaj događaj interesantan. Ipak se prvi put pojavio pre osam godina. O čemu se onda zapravo radi u ovom modu? Igrači se nadmeću u BO5 (best of 5) borbi na novoj mapi, i za to vreme skupljaju, kradu tvrde bombone i udružuju se protiv veoma besnog Rošana. Igrači mogu da učestvuju u raznim aktivnostima za vreme meča kao što su:

  • Skupite slatkiše - Imate određeno vreme da ubijete neutralce i napunite vaše skladište bombonama koje dobijete od njih
  • Napunite vašu kantu - Nagomilajte sve bombonice u svoju riznicu ali pazite da vam protivnik ne ukrade vaše teško stečeno bogatstvo
  • Podmirite zver - Rošanova glad se ne sme zanemariti. Samo podmićivanje Rošana bombonama može vas spasiti sigurne smrti

Definitivno ne propustite ovaj zabavni Dota 2 događaj jer možete da nabavite novi interesantne skinove za svoje heroje, a i pitanje je kada ćete ga sledeći put igrati.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA