≫ 

Od sutra zvanično počinje nova Dota 2 sezona

Prve pozivnice za direktno učestvovanje u sledećoj profesionalnoj sezoni su već poslate.

  • 0
Foto: Valve/The International

Sledeće nedelje počinje nova DPC (Dota Pro Circuit) sezona a otvoriće je kvalifikacije za timove iz Jugoistočne Azije. U isto vreme, DreamHack i ESL su objavili četri poziva za Evropske i gornje divizije CIS Regionalnih Liga. U daleko najkonkuretnijoj Dota 2 regiji, pozive za evropsku gornju diviziju dobile su ekipe koje su navijači i očekivali da vide, ali ovi pozivi su doneli i frustracije određenim timovima koji su uložili dosta napora u 2020. samo da bi saznali da će morati da prođu kroz još više kvalifikacija.

Valve je još jednom preradio Dota Pro Circuit. Regionalne Lige zameniće Majnore, a u njima ćemo saznati učesnike Mejdžor turnira. Takmičarska godina podeljena je u dve sezone, a kraj svake će biti obeležen Mejdžorom, što znači da ćemo imati dva ovakva turnira u toku godine. Na velikim turnirima učestvovaće 18 ekipa, po četri iz Evrope i Kine, tri iz Jugoistočne Azije i CIS, dva iz Severne i Južne Amerike.

Kao i prethodnih sezona timovi će moći samo u određenim periodima da menjaju igrače koji su počeli sezonu sa ekipom, a više saznajte o novom formatu takmičenja na ovom linku. Rasporedi turnira, sastavi u drugi detalji koji će vam olakšati praćenje nove sezone mogu se naći ovde.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA