Tundra Esports preuzela mudgolems sastav

Organizacija prvi put ulazi u Dota 2 scenu i odlučila se za sastav sa iskusnim kapitenom.

  • 0
windranger-dota-2 Foto: Valve/Dota 2

Mudgolemsi su od nastanka imali i uspona i padova ali se za sad ne može reći da ekipa nije napredovala od svog nastanka septembra prošle godine. Iako su prošli kroz dosta izmena do današnjeg dana ekipa je zauzela drugu poziciju na BTS Pro Series sezoni 3 i treću poziciju na ESL One Germany 2020 i uspela da izbori mesto u gornjoj diviziji Evrope.

Ovo je bilo očigledno dovoljno da zainteresuju britansku organizaciju Tundra Esports toliko da je organizacija odlučila da prvi put uđe u svet mobi, pošto su se do sada fokusirali na Fifa igrače. Menadžment veruje u iskusnog kapitena Adriana ''Fata'' Trinksa, koji je igrao na prethodnih sedam The International-a, i misle da će njegove ideje i pravac biti važne za uspeh ove ekipe, za koju veruju da će postati jedna od boljih u Evropi.

Sastav definitivno ima kvalitetne igrače ali mislim da čak i u njihovoj najboljoj formi ne mogu da se nose sa favoritima regiona ko što su OG, Team Secret, Team Nigma ili Team Liquid. Ekipa je već izgubila od Team Secret-a na debiju u gornjoj ligi, a sledeći meč igraju 26. januara protiv još jednog od favorita OG.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA