Ekipa Spider Pigzs se razišla nakon poslednje runde mečeva u donjoj DPC diviziji

Nakon igranja za organizaciju Tempo Esports i Spider Pigsz igrači su odlučili da je vreme da individualno razmotre druge opcije.

  • 0
Foto: DreamHackDota

Odluka dolazi uprkos tome što je ekipa završila na petom mestu u evropskoj donjoj diviziji Dota Pro Circuit-a i osigurala mesto u drugoj sezoni ovog takmičenja. Nikola ''LeBronDota'' Popović je izjavio da tim nije postigao ciljeve koje su zacrtali u ovoj DPC sezoni i da je još jednom došao kraj timu pod imenom Spider Pigsz, za koji su on i Damir ''Mitch'' Škaričić igrali u nekoliko navrata 2016. i 2018. godine.

Sastav je prošlog novembra napustio organizaciju Tempo Esports i zamenio igrača na poziciji kerija Aleksandra ''krylat'' Krilatova sa grčkim profesionalcem Dimitrisom ''ThuG'' Plivorisem i učestvovao na nekoliko manjih turnira pre nego što su ušli u proces kvalifikacija za DPC2021.

Ovo znači da će biti tri slobodna mesta u donjoj diviziji Evrope pošto su se ekipe Meta4Pro povukle sa takmičenja dok su burjui diskvalifikovani zbog kršenja pravila turnira. U donjoj diviziji je ostalo samo da se vidi ko će proći u gornju diviziju, a ekipe Brame, Creepwave i Hellbear Smashers će igrati dodatne mečeve pošto su završili sezonu sa identičnim rezultatima.

Printscreen: Valve/Dota 2

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA