Dota 2 moderi počeli da prave detaljan tutorijal za igru

Grupa Dota 2 igrača i modera se okupila kako bi napravili bolju verziju tutorijala finansirani od strane Dota zajednice i fanova.

  • 0
Dota2-wall1 Foto: Valve/Dota 2

Gejmeri se godinama žale da je Dota 2 dosta brutalna i igra koja ne prašta početnicima i da tuturijal, koji se već nalazi u igri, ne priprema nove igrače za ono što dolazi. Članovi Dota 2 zajednice imaju ideju da naprave kastom mapu koja će pružiti jednostavniji pristup igri svima koje zaintrigira nova Netflix-ova animirana serija Dota 2: Dragon's Blood.

Otvorena je i Indiegogo strana za finansiranje projekta na kojoj piše da će verzija biti zasnovana na trenutnom peču, mapi i govoriti o aktuelnim mehanikama. Vodiči, pozivi za Diskor grupu i druga pomagala biće ubačeni u tutorijal tako da bi mapa trebala da bude kao neka vrsta turističkog vodiča za nove igrače.

Finansiranje je već postiglo minimalni cilj od $10,000, a žele da skupe ukupno $50,000 kako bi uradili sve što su zamislili i kreirali nove sadržaje kao što je ubacivanje različitih jezika za igrače iz drugih regija. Jedina prepreka u izradi ovog tutorijala je što po Dota 2 pravilima trebate odigrati 30 regularnih partija kako bi dobili pristup kastom mapama, ali ako projekat dobije dovoljno podrške možda će Valve promeniti ovo pravilo.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA