TNC Predator menja dva igrača

Ekipa je odlučila da se oprosti od Febby-a i kpii-a, pošto nisu uspeli da se plasiraju na Mejdžor kao četvrtoplasirani tim regionalne lige.

  • 0
Foto: TNC Predator

Kada je počela prošla DPC sezona, ekipa TNC Predatora predvođena iskusnim kapitenom Park ''March'' Tae-vonom je iznenadila sve i osvojila Čengdu Mejdžor, što je bio prvi veliki DPC trofej za ovu ekipu. TNC je u tom momentu zaista izgledao kao jedna od boljih ekipa na sceni, ali sa početkom pandemije ekipa je izgubila sav momentum i kasnije i kapitena koji je izgleda bio esencijalan.

Filipinska organizacija je danas saopštila da Demijan ''kpii'' Kuk i Kim ''Febby'' Jong-min neće više igrati u timu i zahvalila im se što su bili deo, verovatno najboljeg sastava koji je igrao za ovu organizaciju. Ekipi je promaklo učešće na Mejdžoru u Singapuru za jednu poziciju u regionaloj ligi, a ispred njih su završili Fnatic, Neon Esports i T1.

TNC Predator je ostao bez igrača na poziciji oflejnera i kapitena, i biće zanimljivo videti koje će igrače dovesti na ove pozicije kako bi osigurali mesto na sledećem Mejdžoru. Febby i kpii već su objavili da traže nove timove za sledeću ligu a za TNC Predator će i dalje nastupati:

  1. Kim ''Gabbi'' Vilafuerte
  2. Armel '' Armel'' Pol Tabious 
  3. Timoti ''Tims'' Randrup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA