Talentovani Tajlanđanin pojačao redove T1 Dota 2 tima

Baš kao što se sumnjalo, Nuongnara ''23savage'' Tiramahanon postao je novi keri igrač ekipe.

  • 0
Foto: MDL Chengdu

Organizacija je juče izbacila iz tima kerija koji ih je predstavljao u regionalnoj ligi, JaCkky-a, a već danas su objavili da će se 23savage pridružiti timu pred prvi ovogodišnji Mejdžor. Tajlanđanin je jedan od talentovanijih igrača iz te regije, ali nije igrao u prvoj sezoni ni za jednu organizaciju, pa je jasno da je ekipa htela da požuri i osigura potpis pre nego što to nije uradio neki drugi tim.

Nuongnara je trebao da krene DPC 2021 sa kineskom ekipom Vici Gaming ali je zbog putnih restrikcija morao ipak da napusti tim. U toku sezone igrao je nekoliko mečeva za BOOM Esports, ali nije odlučio da ostane u toj organizaciji.

I pored ovog pojačajanja težak posao očekuje ekipu koja 27. marta počinje takmičenje u Singapuru iz Vajld Kard faze. Pored toga što je prvi igrač koji je stigao do 12,000 mmr, 23savage je i dalje tinejdžer sa ne mnogo iskustva igranja na lan događajima i turnirima. Da li će nervoza da uradi svoje ili će uspeti da uđu u grupnu fazu takmičenja? Konkurencija je svakako vrlo jaka.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA