≫ 

Zayac menja okruženje

Bakit ''Zayac'' Emilzhanov izašao je iz ekipe NoTechies i priključuje se rastućoj listi slobodnih igrača.

  • 0
Foto: DreamHack

NoTechies nije uspeo da ostane u gornjoj diviziji CIS regije, i pored toga što je za kormilom bio veteran Dota 2 scene Aleksej ''Solo'' Berezin, koji je svojevremeno bio kapiten jednog od najboljih sastava koji se takmičio na Dota 2 profesionalnoj sceni. Solo je od Virtus.pro ekipe napravio tim koji je dominirao na internacionalnim turnirima i Mejdžorima, a Zayac je takođe bio deo tog sastava, mada tim u tom momentu nije više bio nepobediva sila.

Igrači koji su u tom periodu predstavljali Virtus.pro sada igraju za različite timove, a neki su čak propustili prvu DPC sezonu. Saport dvojac je ipak odlučio da još jednom pokuša da formira konstantan tim i pokuša da se takmiči sa najboljim timovima CIS regije. NoTechies ekipa je nažalost uspela da pobedi u samo jednoj seriji gornje divizije i zauzme poslednje mesto sa 1-6 skorom, što znači da će se sledeće sezone takmičiti u nižem rangu.

Odlazak Zayac-a možda znači da će većina igrača napustiti ekipu, jer ne verujemo da igrači smatraju uspehom to što nisu opstali u gornjoj diviziji, pogotovo jer neki od njih imaju visoke ambicije. Trenutno nema mnogo timova iz vrha CIS scene kojima trebaju igrači na poziciji koju Zayac igra, pa ćemo videti gde će nastaviti DPC godinu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA