iLTW je novi igrač Nigme

Danas je poslednji dan kada Dota 2 timovi mogu da potpišu nove igrače bez penala, a Nigma je našla novog kerija.

  • 0
Foto: Team Nigma

Igor ''iLTW'' Filatov će od sledeće nedelje predstavljati Team Nigma u gornjoj diviziji evropske regionalne lige. Iako ima samo dvadeset i jednu godinu, ruski igrač ima dosta iskustva na profesionalnoj sceni, a nekad je važio za jednog od najtalentovanijih mladih igrača iz CIS regije. Mesto koje trenutno pripada igraču Virtus.pro tima, Nightfall-u.

Filatov je do sada igrao za velike organizacije kao što su OG, Virtus.pro i mnogim drugim, ali nikad se nije posvetio jednom timu duže vreme tako da je ovo idealna šansa da ruski keri dokaže da može da se takmiči na najvišem nivou. Prošle sezone iLTW nije igrao ni u jednom timu, a ekipa Live to Win ga je zamenila pred početak takmičenja sa Kilbekom ''dream'' Tairovim.

Ekipa će verovatno menjati Miracle-a i iLTW na pozicijama jedan i dva, što će sigurno zakoplikovati proces draftovanja protivnicima u mečevima, a od ponedeljka saznaćemo da li Team Nigma može da ostvari bolje rezultate u novoj DPC sezoni. Ovo je poslednje takmičenje na kojem ekipe mogu da osvoje DPC poene koji ih vode na The International. Ulog je veliki.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA