≫ 

Poznata srpska esports ekipa razbila protivnike na najprestižnijoj Dota 2 ligi

Nagradni fond lige je 75,000 dolara

  • 3
lebron-levelup-dota2 Printskrin: twitch.tv/dreamleague

Dota 2 sastav srpske esports organizacije Level Up, na čelu sa našim veteranom Nikolom ''LeBron'' Popovićem, je uspeo potpuno da deklasira konkurenciju. Blago rečeno, izgledalo je kao da igraju sa amaterima.

Level Up se trenutno takmiči u donjoj diviziji druge DPC sezone, najprestižnijoj Dota 2 ligi. Danas u 15:00 časova su ušli u okršaj sa ekipom Into The Breach. Ove sezone nismo imali mnogo prilike da vidimo šta Into The Breach ima da ponudi, ali smo bili sigurni da će Nikola i njegov sastav biti više nego dostojni protivnici. Ipak, nismo ni slutili da će duel biti do ove mere jednostran.

Level Up je uspeo da završi oba meča za ukupno manje od sat vremena, dokazavši da je definitivno jedan od najjačih takmičara u donjoj diviziji evropske regionalne lige. Nagradni fond čitave lige je 75,000 dolara.

Meč je bio emitovan na na zvaničnom Dreamleague twitch kanalu. Najbolje poteze možete pogledati ovde.

LeBron sledeći meč igra za nedelju dana, 27. aprila, i to protiv ekipe Ghost Frogs. Za Ghost Frogs nastupaju domaći igrači Duško ''BoraNija'' Boranijašević i Milan ''MiLAN'' Kozomara. Kakva su vaša predviđanja za ovaj duel?

Level Up esports su:

  1. Leonardo ”RdO” Fernanđes
  2. Toni ”No!ob” Asaf
  3. Gleb ”Funn1k” Lipatnjikov
  4. Dino ”dnz” Šavuk
  5. Nikola ”LeBron” Popović
  6. Viktor ”Buktop” Knežević (Trener)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA