Organizacije brzo reagovale na dramu u gornjoj Dota 2 diviziji

Ekipa Alliance je naivno objavila kratak video iz njihovog trening centra, a obazrivi gledaoci su primetili neke nedozvoljene radnje.

  • 0

Foto: Alliance

U nedavno objavljenom vlogu ekipe Alliance može se videti šta se dešavalo iza zavese dok su igrali protiv tima Brame, a stvari su postale interesantnije kada se trenutni trener ekipe Piter ''ppd'' Dager oglasio. Tokom partije može se čuti kako trener savetuje svoje igrače u nekoliko situacija, a ovakvo ponašanje nije dozvoljeno na turnirima uživo jer ekipe mogu da budu sa tenerom samo u fazi draftovanja heroja.

Iako se tek navikavamo na povećan broj onlajn događaja, Dota 2 zajednica je kritikovala ekipu zbog kršenja pravila koje u principu do sada nije bilo baš razjašnjeno. Pored osude velikog broja igrača, došla je i osuda dvostrukog The International osvajača Johana '' Notail'' Sundsteina.

 

DreamHack i ESL organizacije su pred današnje mečeve brzo reagovala na socijalnim mrežama i donele odluku da prenesu pravilo sa lan turnira, tako da treneri ne smeju da budu u istoj prostoriji sa igračima u toku meča.

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA